Retourneren

Download retourformulier

Zichttermijn

Heb je online één of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heb je het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ben je niet tevreden met een artikel of heb je spijt van je aankoop, dan heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling te herroepen en terug te sturen. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, met de originele verpakking in de verzenddoos geretourneerd te worden.

Retourvignet

Om te werken aan een duurzame toekomst en het terugdringen van onnodige retouren wordt een deel van onze producten voorzien van het Retourvignet®. Het retourvignet is zo bevestigd aan het product dat het passen mogelijk is. Met het verwijderen van het Retourvignet vervalt het recht op retour en restitutie. Alleen op deze manier kunnen we samen duurzaam retourneren en kunnen wij iemand anders blij maken met dit ‘nieuwe’ artikel. Wij hopen op uw medewerking!

Artikel ruilen?

Als je graag een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of model, stuur dan het artikel naar ons retour en plaats een nieuwe bestelling met het juiste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Ook voor ruilen geldt de zichttermijn van 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Hoe te retourneren?

Het retourformulier dient zo volledig mogelijk ingevuld meegezonden te worden. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Indien het artikel / de artikelen door eigen toedoen beschadigd of vuil zijn, of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

Terugbetaling

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen mag je ervan uitgaan dat je het door ons verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort krijgt op je rekening.

Retourkosten

Wij hebben ervoor gekozen om de verzendkosten naar jou toe voor onze rekening te nemen. Echter, mocht je iets willen retourneren, dan zijn de verzendkosten van de retourzending voor jouw eigen rekening. De kosten voor een retourzending zijn afhankelijk van het gewicht en formaat. Kijk voor de exacte en meest actuele tarieven op de website van PostNL.

Retouradres

Retour HEYDUDE
Hanzepoort 26
7575 DA Oldenzaal
The Netherlands

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen